Star Wars Exhibition’dan Detaylar

yazar:

kategori:

Hayranların ilgi odağı olan Star Wars Exhibition adındaki, Star Wars filmlerinde kullanılan kostüm, model, araç gibi parçaların sergilendiği müze, geçtiğimiz günlerde Londra’dan Belçika’ya geçti. SWORA’nın üyelerinden biri olan Belçika’daki dost sitemiz Teekay-421 ise, müze başlar başlamaz orada olan bitenlerle ilgili bir rapor hazırladı. Rapor ve müzeden ilk fotoğraflar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Bugün, Brüksel-Belçika’daki “Star Wars Exhibition” kapılarını ziyaretçilere açtı. Teekay-421’dan dostlarımız Exhibition haftası olduğu için bu haftayı çok tempolu geçirdiler. Geçtiğimiz Salı günü bir Belçika radyosuna konuk oldular, ve Exhibition hakkında birtakım detaylar vererek, Exhibition’ı merakla bekleyen Belçikalı hayranları iyice heyecanlandırdılar.

Cuma gününe gelindiğinde sabah saatlerinde organizasyon şirketinden bir görevli ile Belçika Yerel Televizyonu’na öğlen haberleri için röportaj verdiler. Bu hızla gelişen olayların, tam da Teekay-421’in 10.yılına denk gelmesi de onlara ayrı bir heyecan katıyordu.

Büyük gün! Exhibition’ın ilk gününde Teekay-421’dan dostlarımız Exhibition’ın tadını çıkartırken, Don Bies’i gördüler ve Mr. Bies onların sorularını sempatik bir tavırla yanıtladı. Ayrıca Lucasfilm temsilcilerinden biri olan Tabitha Total de Exihibion’ı ziyaret edenlerden biriydi. Teekay-421’daki dostlarımız gün boyunca medyanın ilgi odağı oldular, Belçikalı ve dışarıdan gelen fanlar ile çeşitli diorama ve standların önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Akşama doğru, özel bir VIP gösterisi yapıldı. 1200 ziyaretçiden, Teekay-421, Rebel Legion Benelux, 501st South Garrison FanWars ve Avrupa’dan gelen 100 den fazla kostümlü hayran Exhibition’a katılmıştı.

Exhibition’dan fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.

Fuardaki birtakım hatalar;

  • Galaksi haritasında Perlemnian Trade Route yerine Perlemian Trade Route yazılmıştı.
  • Ratts Tyerell, Ratts Trell olarak telaffuz edildi.
  • Ebe E. Endocott, Ebe Endcott olarak telaffuz edildi.
  • Ki-Adi-Mundi, Ki Adi Mundi olarak telaffuz edildi.
  • Wooof, Woof gibi okundu.
  • Kithaba, Barada gibi lanse edildi. Halbuki kırmızılı Klatooinian Kithaba idi, sarılı olan Barada’ydı.
  • Worrt, Rock Wart gibi söylendi, oysaki ikisi de farklı yaratıklar.
  • Weequay, Quee Quay olarak okundu.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.