Star Wars Obsession – Türkçe!

yazar:

kategori:

Yıldız Savaşları.Com bünyesinde, gönüllü hayranlar tarafındean gerçekleştirilen “Çizgiromanları Türkçe’ye Çevirme Projesi” nin etkisiyle mi bilmiyoruz, ancak bu projenin ana fikrini anlamış olanları epey sevindirecek bir haberimiz var. Birkaç hafta önce bir gazete ile birlikte ilk iki sayısı verilen Türkçe çizgiroman eki, bu gazeteden bağımsız olarak devam edecek. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Marsık Yayıncılık tarafından çevrilen, 5 sayılık Star Wars Obsession çizgiroman serisinin ilk iki sayısı, bahsi geçen gazete ile birlikte ücretsiz olarak verilmişti. Ve şimdi, geriye kalan 3 sayı “Marsık Çizgiroman Dergisi” adı altında Şubat ayından itibaren aylık periyodlar ile piyasada olacak. 4.25 YTL’lik fiyatı olan dergilerin dağıtımı ise Merkez Dağıtım kanalıyla gerçekleştirilecek.

Obsession serisi tamamlandıktan sonra yeni serilerin çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmiyor, ancak gelişmeleri aldıkça sizlerle buradan paylaşmaya devam edeceğiz. Aşağıda ise 3. sayının kapak görselini bulabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.