S.W.O.R.A. için logo aranıyor

yazar:

kategori:

İsmi yeni konulan uluslar arası hayran siteleri birliği S.W.O.R.A. her geçen gün daha da ciddileşiyor, ve bir isimden sonra şimdi de bir logoya ihtiyaç duyuyor. Geçtiğimiz cuma günü düzenlenen toplantıda, birliğin isminin kararlaştırılmasının ardından, birliğe ait logoyu belirlemek için bir yarışma düzenlenmesine karar verildi. Pek çok farklı ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek olan yarışmanın ödülü ise aktör ve S.W.O.R.A. resmi elçisi Gerald Home’dan gelecek. Yarışmanın detayları ve kuralları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

İşte Türkiye’nin de içinde yer aldığı yarışmanın kuralları :

  1. Logo, Star Wars temasına hakim olacak. Star Wars ile ilgili herhangi bir karakter, silah, gezegen, vs. kullanmak serbest.
  2. Logonun içinde S.W.O.R.A. veya Star Wars Outer Rim Alliance yazısı yer alacak.
  3. Yarışma 20 Ocak 2008 tarihinde başlayacak. Katılımcıların, logo tasarımlarını göndermesi için son gün 27 Ocak 2008, saat 23:00.
  4. Katılımlar, forumun Regional Government kısmına açılan sabit bir başlık üzerinden yapılacak.
  5. Katılımlar sadece Türkiye’den değil, diğer üye ülkelerden de gerçekleştirilecek.
  6. Aday olan logolar arasından son seçimi Gerald Home yapacak ve kazananı o belirleyecek. Kazanan logo, 30 Ocak tarihinde birliğe bağlı tüm sitelerde duyurulacak. Bu logo, S.W.O.R.A.’nın resmi logosu olarak kullanılacak.
  7. Seçilen logoyu tasarlayan kişi, Gerald Home’dan imzalı bir fotoğraf kazanacak.

S.W.O.R.A.’nın verdiği ilk görevde başarılı olmanız dileğiyle!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.