Uluslararası Star Wars Sohbetleri Başlıyor

yazar:

kategori:

Yıldız Savaşları.Com’un da içinde bulunduğu uluslar arası hayran zinciri giderek büyürken, bu hayranları bir araya getirecek ilk “canlı” buluşma, önümüzdeki hafta hayranların katılımını bekliyor. Düzenlenecek olan uluslar arası sohbet ortamında, tam 5 farklı ülkeden hayranlar birbirleriyle yakından tanışma imkanı yakalarken, aynı zamanda sohbet odasının konuğu olacak aktör Gerald Home ile de konuşma fırsatını yakalayacaklar. Sohbet ile ilgili tarih, saat ve geri kalan bilgileri, haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Uluslar arası sohbet, Polonya’lı I.C.O. sitesinin sohbet odasında gerçekleştirilecek. 1 saat sürmesi öngörülen sohbetin konusu olarak seçilen konu şöyle: “Ülkenizde Star Wars hayranı olmak neler hissettiriyor?”

Tarih: 18 Ocak 2007, Cuma

Saat: 21:00 – 22:00 (isteyenler daha uzun süre de kalabilir)

Yer: Holochat (bu adreste kullanılan dil Leh’çe olduğu için nasıl kullanılacağına dair İngilizce açıklamaları buradan bulabilirsiniz)

Sohbetin tamamının İngilizce olarak gerçekleştirileceğini belirtmemizde fayda var. Gerald Home ise sohbetin ikinci yarısından itibaren bizlerle beraber olacak.

Bu benzersiz olayda bize katılmanızdan onur duyarız!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.