Starwars.com’daki Röportajdayız!

Resmi Star Wars websitesi starwars.com’un fan kulüp platformu olan Hyperspace, her ay yayınladığı “Bantha Tracks” adlı bültende, birkaç ay önce röportaj yaptığımız ve artık hayranlar arası elçi olarak kabul gören Gerald Home ile bir söyleşi gerçekleştirdi, ve bu söyleşide Türkiye ve Türk hayranlardan sıkça söz edilmekte. Bu metnin orijinalinden alınan görüntü ve Türkiye ile ilgili kısmının çevirisi için haberin devamını okuyabilirsiniz.

”…Hayranlarla buluşmalarının yanı sıra Home, Avrupa’daki hayranları tanıştıran bir elçi haline gelmişe benziyor. Polonya’ya yaptığı ziyaretin ardından, Türkiye’deki bir hayran grubu ile diğer üyeleri tanıştırdı, kendisi ise şöyle diyor: “Sonradan öğrendim ki, bir ‘Birlik’ oluşturmuşlar! Daha sonra Belçika’lı bir fan kulübü de onlara katıldı. Bunun benim sayemde olduğunu sürekli söylüyorlar ama aslında öyle değil. Yaptığım tek şey onları birbirleri ile tanıştırmak oldu, birlikteliklerini kendileri oluşturdular.”

Gerald Home, sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“Türkiye’de de Star Wars’a duyulan bir açlık var, ve onlar tanışabileceğiniz en iyi, en kibar insanlar.”

”Bence bu muhteşem bir şey, özellikle Türkiye ve Polonya bu tip bir olayda yeni sayılabilecekleri için. Bu olay onlara kendilerini Star Wars ailesinin bir parçası gibi hissettiriyor. Yeni arkadaşlar ediniyorlar ve birbirleri ile haberler, fikirler, düşünceler paylaşıyorlar.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.