İspanya’da Star Wars Konseri !

yazar:

kategori:

Star Wars’un dünya çapındaki 30. yıldönümü kutlamaları sürüyor. Bu kez aktivitenin düzenleneceği yer İspanya, ve düzenlenecek aktivite de bir Star Wars konseri. Star Wars’dan tanınan parçaların çalınacağı bu konseri özel yapan başka bir etken de, aktör Gerald Home’un konserle birlikte bir yandan Star Wars’un ve Anakin’in hikayesini anlatacak olması. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

10 Kasım günü, saat 19:30’da Valencia’daki “Iturbi del Palace of the Music” de gerçekleştirilecek olan konserin tüm geliri yardım kuruluşlarına bağışlanacak. Toplamda 26.000 dolar elde edilmesi öngörülüyor.

Konserde Star Wars’dan aşina olduğumuz ve en çok tanıdığımız 12 parça çalınacak, ve her parçada onunla ilgili bir karakter sahnede yer alacak, elbette bu noktada da kostümlü hayranların ve 501. Lejyon’un katkısı bulunuyor.

Konser devam ettikçe, Star Wars’un ve Anakin skywalker’ın hikayesi de bir taraftan, geçtiğimiz ay röportaj yaptığımız aktör Gerald Home tarafından İspanyolca olarak anlatılacak.

Image Hosted by ImageShack.us

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.