Online KOTOR Geliyor !

yazar:

kategori:

Öyle görünüyor ki birkaç ay önce haberini verdiğimiz online KOTOR oyunu gerçek oluyor. BioWare firması ile yakın temas halinde bulunan kişiler, firmanın, 2003 yapımı Star Wars evreninde geçen bir RPG olan Knights of the Old Republic’i multiplayer ve online hale getirmeye hazırlandığını iletti. Oyunun ikincisi, ilkinden daha az ilgi çekmiş ve Obsidian tarafından iki yıl önce çıkartılmıştı. Halen resmi olmasa da çok kuvvetli bir ihtimalle gerçek olan bu projeyle ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Oyun Bioware’in 2006 yılında açılan ve Bioware Creative Director’un başında bulunduğu Austin stüdyolarında, daha önce KOTOR, Neverwinter Nights ve Baldur’s Gate’s I ve II’yi yapan aynı ekip ile birlikte çıkartılacak.

Bu proje çıkartılan ilk Star Wars MMORPG değil, bundan önce 2003 yazında Star Wars Galaxies, beraberinde birçok eklenti pakedi ile çıkartılmıştı. İlk başta fanların ilgisini çeken bu oyun, daha sonra çok tutulmamış, 2005’te çıkartılan yeni update ise bu kötü gidişatı kurtaramamıştı. Şu anda bu oyunun 100.000 resmi katılımcısı olmasına rağmen, 20.000’den az aktif oyuncusu vardır.

BioWare’in bu proje için EA ya da başka bir firma ile ortak çalışıp çalışmayacağı henüz bilinmiyor.

Oyunun 2009 yılında çıkması bekleniyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.