TV Dizisi’nden Son Detaylar !

yazar:

kategori:

Hayranların yegane beklenti umudu haline gelen ve 2009 yılında yayınlanması planlanan TV dizisinin genel hatları, geçtiğimiz günlerde Aintitcool News sitesinde yayınlandı. Şu sıralar dizinin yazarları belirlenmekte, ancak öyle görünüyor ki diziden beklenen pek çok şey gerçek olacak. Kendini spoiler’lardan tamamen uzak tutmak isteyenleri uyaralım, fakat bunların çok genel veriler olduğunu da belirtelim. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

  1. Dizi başladığında Pod Yarışları’na geri dönüşler yapılacak. Ayrıca Star Wars evreninde filmlerden tanıdığımız pek çok yeri tekrar göreceğiz.
  2. Üzerine odaklanılacak Pod Yarışı karakterlerinden birinin adı Thall Joben olacak, bu karakter Droids animasyon serisinde de yer almıştı.
  3. Asi üsleri, Yıldız Destroyerleri, İmparatorluk askerleri, subayları ve casuslarını göreceğiz.
  4. Genişletilmiş Evren ile bazı bağlar olacak. Buna örnek olarak, soyadı Durron olan bir Asi generalini gösterebiliriz. Bu karakter, Kessel’deki köleden Jedi’a dönüşen Kyp Durron’un babası olabilir.
  5. George Lucas’ın Bölüm III’de opera sahnesinde canlandırdığı Baron Papanoida karakteriyle aynı olduğu düşünülen, General Papanoida adında bir karakter yer alacak.
  6. Bib Fortuna ve Oola gibi filmlerden tanıdığımız bazı karakterler bulunacak.
  7. Ölüm Yıldızı planları önemli bir yer tutacak.
  8. Dizide karakterlerin detaylarına girilecek ve onların nasıl bildiğimiz hallerine büründüklerini göreceğiz. Yani herkes ne kötü ne de iyi olacak.
  9. Dizi, Orijinal Üçleme havasında ama biraz daha belirgin hatlarda olacak.
  10. Boba Fett kesin olarak yer alacak.
  11. Oyuncu seçimlerinde, oyuncuların genç olmasına özen gösteriliyor, sadece birkaç tanesi orta yaşlı olacak.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.