Star Wars Paneli’ne Davetlisiniz !

yazar:

kategori:

İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü tarafından her yıl gerçekleştirilen ve üçüncü yaşını kutlayacak olan iCON, bu sene Ekim ayının sonunda düzenleniyor. Bilim kurgu ve fantezi severlerin birbirlerini tanımaları ve hem fikir paylaşımı yaparak hem de bilim kurgusal ve fantastik dünyalarda maceralara atılarak hoşça vakit geçirirken aynı zamanda kendilerini geliştirmeleri amaçlanan bu toplantıya, bu sene Yıldız Savaşları.Com da dahil oldu, üstelik düzenlenecek olan bir panel ile.

Yıldız Savaşları.Com’un tüm Star Wars hayranları için bir toplantıya dönüştüreceği bu panel, 27 Ekim Cumartesi günü, saat 14:00’da, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde.

Star Wars’un 30. Yıldönümü şerefine gerçekleştirilecek olan bu panel, aynı zamanda Star Wars’un geleceği üzerine dayalı olacak ve katılımcıları bilgilendirmeyi hedefleyecek. Bu panel, daha önce de belirttiğimiz gibi aynı zamanda yeni bir Yıldız Savaşları . Com toplantısını teşkil etmekte.

Tarih: 27 Ekim 2007 Cumartesi

Saat: 14:00

Yer: İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi

Kroki:

Ek olarak, iCON kapsamında 28 Ekim Pazar akşamı saat 19:00’da Taksim Seksek Bar’da bir kostümlü parti düzenleneceğini de belirtelim.

Konu hakkındaki görüşlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.