Master Replicas Star Wars Üretmeyecek !

yazar:

kategori:

Dün Lucasfilm tarafından yapılan basın açıklamasına göre firmayla koleksiyon ürünleri üzerine çalışan firmalardan biri olan Corgi International’ın sözleşmesi 2007 yılının sonunda sona erecek. Taraflar yeni bir sözleşme için koşullarda anlaşamadığından yeni bir sözleşme yapılamayacak. Bunun koleksiyon dünyasını ve Master Replicas’ı nasıl etkileyeceği konusundaki detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Corgi International firması, geçtiğimiz yılın sonuna doğru Master Replicas ve İngiliz firması Cards Inc. Firmalarını satın almış ve bünyesine katmıştı. Böylelikle Star Wars ışın kılıçları, silahları, miğferleri ve diğer replikaları Master Replicas adı altında Corgi International tarafından üretilmekteydi.

Lucas Licensing başkanı Howard Roffman konuyla ilgili olarak şöyle diyor: ‘Corgi ile yeni bir anlaşmanın hususları konusunda uzlaşamadığımız için üzgünüz. Onlarla çalışmaya devam edeceğimiz yönünde ümitliydik. Hayranların ve koleksiyoncuların bu ürün dalını çok sevdiklerini biliyoruz, Master Replicas ve Cards Inc.’ın yerlerini dolduracak yeni firmaları bulmak için çalışmalarımız olanca hızıyla sürüyor.’

Kısacası, Master Replicas’dan artık Star Wars ürünleri göremeyeceğiz. Bu durum, Master Replicas ürünlerini daha da kıymetli kılacak ve değer kazandıracak gibi gözüküyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilir, ve konu hakkındaki düşüncelerinizi forumumuzdan paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.