PSP’ye Yeni Battlefront !

yazar:

kategori:

Star Wars Battlefront®: Renegade Squadron™ Han Solo’nun topladığı yetenekli ve savaş deneyimli askerler ve casuslardan oluşan bir grubun önceden anlatılmamış hikayesini bizlerle paylaşıyor. Renegade Squadron, galaksinin her köşesinde İsyancı birliğinin İmparatorluğa karşı yürüttüğü en gizli operasyonlarda görev almaktadır. Korriban’daki Sith tapınağından, Alderaan kalıntılarındaki it dalaşına kadar Han Solo grubunu sabotaj, kurtarma ve geri alma görevlerinde komuta etmektedir. PSP® (PlayStation®Portable) sistemi için çıkacak olan oyun, dünya çapında çıktığı 2004’ten beri 10 milyon üzerinde satan Star Wars Battlefront serisinin devamı niteliğinde. Oyun hakkındaki detayları ve ekran görüntülerini haberin devamında bulabilirsiniz. Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

2007’ nin tek orijinal Star Wars Battlefront oyunu olan Renegade Squadron, oyunculara istedikleri mekanda istedikleri gibi savaşma imkanı verecek. Oyuncular yeni savaşlar ve daha önceden anlatılmamış görevlerde kendi istedikleri şekilde oynayabilecekler. İlk defa PSP konsollarında Renegade Squadron online olarak oynanabilecek. Bu sayede gerçek rakiplere karşı daha heyecanlı karşılaşmalar yapılabilecek.

Renegade Squadron’daki kişisel seçenekler bölümü sayesinde oyuncular Battlefront serileri boyunca olan sınıf sistemine bağlı kalmadan kendi seçtikleri şekilde bir çok kombinasyon yaparak yeni sınıflar oluşturabilecekler. Oyuncunun seçtiği silahlar yetenekler ve eşyalar sayesinde aynı takımdan olan iki oyuncunun birbirlerine benzeme ihtimalleri olmayacak.

Oyunun özellikleri:

  • Yavin 4’teki üssün terk edilişinden başlayıp (Bölüm 4) Endor Savaşı ile sona eren (Bölüm 6) orijinal hikaye Han Solo tarafından bizzat seçilmiş askerlerden oluşan bir asi takımının başından geçen olayları anlatacak ve 11 savaş içerecek.
  • Daha önceki Star Wars Battlefront oyunlarına kıyasla milyonlarca farklı değişik oynanış türevleri geliştirilebilecek, karakter sınıf farklılıkları oyunun oynanışını değiştirecek.
  • Kredi kazanarak askerlerin özelliklerini (sağlık, hız, çeviklik), ekipmanlarını (silah ve aygıtlar), ve görünüşlerini (ırk, vücut, sembol, üniforma rengi) değiştirebileceğiz.
  • Yeni haritalar arasında Ord Mantell, Boz Pity, Korriban, Sullust ve Saleucami bulunuyor, ayrıca uzay savaşlarında ise Kessel, Hoth, Bespin ve Alderaan’dan geriye kalanlar yer alacak. Oyunda ayrıca ikinci bir Hoth haritası ve yeni görünümlü bir Endor bulunacak.
  • İlk kez kahramanlar olarak uzay savaşında yer alınabilecek, araçlar arasında ise Millenium Falcon, Darth Vader’ın TIE Advanced’i, Jango ve Boba Fett’in Slave I’i ve Obi Wan Kenobi’nin Jedi Starfighter’ı bulunacak.
  • Kara savaşlarında çatışacak yeni kahramanlar arasında Amiral Ackbar, Ben Kenobi (Bölüm 4), IG-88, Asajj Ventress ve Kit Fisto bulunacak. Battlefront II’deki diğer 14 kahraman da oyunda yer alacak.
  • Uzay araçları arasında B-wing’ler, TIE Defender’lar, kara araçları arasında ise A5-R Juggernaut ve T4-B ağır tankları bulunacak.
  • Gelişmiş uzay çatışma özellikleri arasında yenilenmiş bir kontrol düzeneği var. PSP’de ilk kez oyuncular ana gemilere girebilecek.
  • Gelişmiş multiplayer özellikleri sayesinde 16 oyuncu Infrastructure sistemi ile, 8 oyuncu ise Ad Hoc. Sistemi ile oyunu oynayabilecek (Battlefront II PSP versiyonu 4 oyuncuyu Ad Hoc. İle destekliyordu).
  • Daha önceki oyunlarda bulunan Conquest ve Capture the Flag (bir veya iki bayraklı versiyon, ayrıca bayrak taşıyanın kahraman karakteri canlandırdığı bir versiyon) maçları bu oyunda da bulunacak.
  • Infrastructure modu sayesinde oyuncular kazandıkları madalyaları ve skorları bir skorbord üzerinden diğer oyuncularla paylaşabilecek.

Oyunun konsept tasarımlarını ve birkaç oyun içi görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.