“Sonun Başlangıcı” Hakkında Son Gelişmeler !

yazar:

kategori:

Bu yaza damgasını vuracak fan filmlerden biri olan “Sonun Başlangıcı”, filmi takip edenlerin de bildiği gibi şu sıralar post prodüksiyon aşamasında. Filmi hazırlayan İzmir FanFilm Ekibi de şu an bulundukları aşamaya ilişkin olarak bazı video ve fotoğrafları Yıldız Savaşları.Com ile paylaştı. Tüm bu materyalleri ve filmin yönetmeninin açıklamasını haberin devamında okuyabilirsiniz.

İzmir Fan Film Ekibi’nin efektlerini de yapan yönetmen Cenk Düzgit ve Can Büyükberber post prodüksiyon aşaması için bilgisayar başında saatlerini veriyorlar. “Sonun Başlangıcı” fan filminin yönetmeni Cenk Düzgit bu durumu şöyle açıklıyor:

“Eylül 2006′ da dış mekan Şubat 2007’de de tüm yeşil ekran çekimleri tamamlandıktan sonra filmin ince montajına kaldığımız yerden devam edip, efekt gerektiren yerlere ağırlık verdik. Ancak benim ve Can’ın iş hayatında yaşadığımız zaman kısıtlayıcı gelişmeler nedeniyle istediğimiz hızda post-prodüksiyonu götüremedik. Çekimler başladığından beri part-time olarak götürdüğüm hekimlik mesleğimi, çalışma saatlerimi daha da azaltarak devam ettirmeye çalışıyorum, ancak günde 12 saatimi filmin post prodüksiyonuna ayırmayı başarabildim. Bu hızda devam edersek filmi kısa bir süre sonra bitirebileceğiz. Tüm Star Wars fanlarına sabırlı olmalarını diliyorum, teşekkürler.”

Umarız bu yeni videolar ve post prodüksiyon aşamasından görüntüler tüm Star Wars fanlarını tatmin eder, ve bu yaz Türkiye’de yaşanacak olan Star Wars fan film şöleni hakkında biraz bilgi verir. Emeklerinin karşılığını alacaklarına sonsuz inancımız var. Yeni haberler, görüntüler ve videolar için Yıldız Savaşları. Com’ dan ayrılmayın!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.