Hayden Christensen İstanbul’dan Geçecek!

yazar:

kategori:

Başta bayanlar olmak üzere Star Wars hayranlarını epey heyecanlandıracak bir gelişme ile karşı karşıyayız. Avrupa’da 1999 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen 5 bin kilometrelik “Gumball 3000 Rallisi”nin bu yılki rotasına İstanbul da eklendi. Hayden Christensen da rallinin katılımcıları arasında yer alıyor. Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

Her yıl dünyanın önde gelen aktör, model ve işadamlarının yarıştığı ralliye armatör Kemal Sadıkoğlu ve Alikonur Yarsuvat, modifiye edilen 1977 model Magirus-Deutz minibüsle katılacak. Ralli için İstanbul’dan geçecek olan ünlüler arasında aktör Orlando Bloom, Jason Statham, Hayden Christensen, top modeller Caprice Bourret, Jodie Kidd’in de adı geçiyor.

Gumball 3000 Rallisi bu Pazar günü Frankfurt’ta başlayacak ve sırası ile Amsterdam, Londra, Berlin, Bratislava, Dubrovnik, Tiran, Atina, Selanik’den devam edip İstanbul’da noktalanacak. Araçlar, İstanbul’da Bağdat Caddesi’nden başlayıp Boğaz Köprüsü’nü ve Çırağan Sarayı’nı geçecekler. Araçlar arasında bir Türk Taksisi bulunduğu da söyleniyor. Rallinin sona erme tarihi ise 5 Mayıs 2007.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.