Battlefront III’ten Son Haberler !

yazar:

kategori:

Britanya oyun dergilerinden biri olan PlayStation World, Mart ayı sayısında önümüzdeki zamanlarda çıkacak Star Wars oyunlarıyla ilgili sürpriz bir haber verdi. PSW’nin 65’inci sayfasında GoldenEye ve TimeSplitters gibi oyunlarda imzası olan Free Radical takımının Star Wars Battlefront’un sonuncusunda çalışacaklarını yazdı. Detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Dergide konuyla ilgili olarak şöyle deniyor:

“Lucasarts şu anda yapım aşamasında olan Star Wars Battlefront 3’ün kodlamasını daha önceki SWBF oyunlarını yapan Pandemic Studios’dan alıp Free Radical’e devretti. SWBIII, XBox 360 içinde bekleniyor. Daha fazla bilgi bu yılın sonuna doğru PSW’de açığa çıkacak.”

Lucasarts tarafından SWBIII tasarım ekibini değiştirdiği hakkında resmi bir açıklama yapılmadığı unutulmamalı, bu yüzden bir hayalkırıklığına karşı da hazırlıklı olunmalı. Lucasarts’ın bu oyunu sadece 360 için yapmayacağını, başka konsollar için de çıkacağını düşünmemiz gerekir.

Eğer bu haber doğruysa bizi çok güzel şeyler bekliyor demektir. Çünkü Golden Eye ve Time Splitters şu ana dek yapılan en iyi konsol FPS’leri arasında yer alıyor. Ayrıca çok iyi multiplayer ortamları yaratma gücüne de sahiptiler. Umudumuz Free Radical ekibinin Ewok vs Gungan ölüm maçları yaratarak iki ırk içinde duyduğumuz kana susamışlığı tatmin etmesidir.

Lucasarts’dan açıklamalar geldikçe duyurmaya devam edeceğiz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.