Yıldız Savaşları PODCAST Yayında !

Yıldız Savaşları . Com, Türkiye’de daha önce yapılmamış, eşi benzeri görülmemiş ve gerçek anlamda ilk kez uygulanan bir proje ile karşınızda. Türkiye’nin ilk ve tek Star Wars radyo şovu “Yıldız Savaşları PODCAST”, bugünden itibaren her ayın 15’inde sizlerle buluşacak. Podcast yayınımızı indirmek ve daha detaylı bilgiler için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Bugünden itibaren her ayın 15’inde yayınlayacağımız Yıldız Savaşları PODCAST’in her bir bölümü yaklaşık 10 dakika sürecek. Bu süre içinde Türkiye’den ve dünyadan en son Star Wars gelişmelerini, yeni ürün tanıtımlarını ve sadece forumlarımızda yer alan bölümlerin incelemelerine ulaşabileceksiniz.

Podcast yayınımızın ilk bölümünü buradan indirebilirsiniz (mp3 dosyası – 8.79MB). Yayınla ilgili tüm görüş öneri ve eleştirilerinizi forumumuzda belirtebilirsiniz.

Podcast nedir: Podcasting; ses, görüntü ve yazı içeren yayınların yayın zamanından sonra izlenmek üzere kişisel bilgisayarlara, cep telefonu, MP3 çalar, video oynatıcı veya diz üstü bilgisayar benzeri taşınabilir aygıtlarla yüklenmesidir. Bu terim Apple tarafından üretilen taşınabilir müzikçalar iPod’un adındaki pod ve İngilizce yayın anlamına gelen “broadcast” sözcüğünün cast kısmı alınarak türetilmiştir. Bu isme rağmen podcast kavramı doğrudan iPod ile ilgili bir kavram değildir.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.