Boba Fett, TV Dizisi’nde mi ?

yazar:

kategori:

Hayranların bildiği üzere Lucasfilm’in gelecek projeleri arasında 2009 yılında gösterime girmesi planlanan bir TV dizisi bulunuyor. Henüz hakkında fazla bir şey bilinmeyen bu projeyle ilgili olarak birtakım detaylar yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı. Her bölümde Star Wars filmlerinden aşina olduğumuz yan karakterlerin başlarından geçenleri anlatacak olan dizide Boba Fett de yer alacak gibi gözüküyor. Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

Boba Fett’in gençliğini canlandıran ve sizlere geçen mayıs ayında bir röportajını sunduğumuz aktör Daniel Logan ile Chewbacca’yı canlandıran Peter Mayhew, bu hafta New York Comic Con’dalar, ve orada kendileriyle yapılan bir röportajda TV dizisi hakkında ipuçları verdiler.

Röportajda Mayhew ve Logan, TV dizisine dahil olmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. Logan’ın önümüzdeki hafta prodüktör Rick McCallum ile bir toplantısı var ve rolü tekrar almak konusunda çok istekli. Mayhew ise konuyla ilgili olarak şunu söyledi:

“Sanırım o da (Chewbacca) bu işe dahil olacak. Onun orada olmaya ihtiyacı var, bundan sonrasını ise kader belirleyecek.”

Konuyla ilgili görüşlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.