PSP ve NINTENDO DS’e Yeni Oyun!

yazar:

kategori:

Ubisoft firması, LucasArts ile bir sözleşme imzalayıp Star Wars: Lethal Alliance adındaki yeni oyun projesini duyurdu. Aksiyon-macera türündeki bu yeni oyun PSP ve Nintendo DS platformları için Ubisoft’un Montreal ve Casablanca stüdyolarında geliştirilecek. Henüz çıkış tarihi duyurulmamış olan oyunun detayları ve ekran görüntüleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Star Wars: Lethal Alliance, PSP ve Nintendo DS sistemleri için üretilen ilk Star Wars oyunu olma özelliğini taşıyor. Bölüm III ve Bölüm IV arasındaki zaman diliminde geçen oyunda, oyuncular Twi’lek Rianna Saren ve onun güvenlik droidi Zeeo’yu kontrol edecekler. Asi İttifaki tarafından kiralanan bu ölümcül ikili, İmparatorluk gezegenlerine sızmak ve şeytani düşmanlarla yüzleşmek için birlikte çalışmak zorundalar. Kahramanların görevi ise büyük: İmparatorluğun en ölümcül sırrı olan Ölüm Yıldızı’nı ortaya çıkarmak.

Ubisoft yöneticisi Serge Hascoet şöyle diyor:

“Ubisoft olarak hem PSP’nin hem de Nintendo DS’in eşsiz özelliklerini sonuna kadar kullanabilecek ilk Star Wars oyununu duyurmaktan büyük onur duyuyoruz. LucasArts ile Star Wars evrenini geliştirecek ve hayranların yıllardır merak ettiği gizemleri açığa çıkaracak olan bu proje için çalışmaktayız.”

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Oyunun ana özellikleri ise şu şekilde:

– Eşsiz dövüş sistemi: Rianna’nın akrobatik yetenekleri ile silahlarını ve Zeeo’nun kod kırma yeteneğini bir arada kullanarak muhteşem takımı oluşturabiliyorsunuz. Sadece beraber çalışırsanız görevleri geçebilir ve Death Star’ın planlarını çalabilirsiniz.

– Destansı oynanış ve sinematikler: Kaotik Coruscant gezegeninden Mos Eisley’nin tozlu sokaklarına, Rianna ve Zeeo gittikleri her yerde görevlerini tamamlamak için çeşitli numaralar denemeliler. İmparatorluk muhafızlarını kandırmak için hologramlar kullanmalı, lazer topları ateşleyebilmeli, usta uçuş yetenekleri sergilemeli ve ölümcül yaratıklarla yüzleşmeliler.

– El konsolları için yapılan ilk orijinal Star Wars oyunu: Multiplayer modları ile PSP ve Nintendo DS’in özelliklerini oynanışı geliştirmek için kullanın.

– Tanıdık mekan ve karakterler: Görevlerini sizi Death Star ve Tatooine gibi tanıdık ve daha önce hiç görmediğiniz Despayre, Danuta ve Alderaan gibi yerlere götürecek. Her yeni mekanda Boba Fett, Kyle Katarn, Prenses Leia Organa, Darth Vader, İmparatorluk subayları, Rodian’lar, Quarren’ler ve stormtrooper’lar gibi unutulmaz karakterlerle karşılaşacaksınız.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.