Celebration : Europe !

yazar:

kategori:

Bu haftanın başından beri devam eden ve dünyanın en büyük bilim kurgu fuarı kabul edilen geleneksel San Diego Comic Con’da Lucasfilm Hayran İlişkileri Direktörü Steve Sansweet 2007 yılı için çok önemli bazı açıklamalarda bulundu. Bunlar arasında tüm Avrupalı hayranları mutlu edecek bir haber de bulunuyor: Celebration – Europe! Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

“2007’de birçok ilk yaşanacak, bunlardan bir tanesi de Temmuz için Londra – Earls Court fuar alanında gerçekleştirmeyi planladığımız Celebration Europe”

diyor Steve Sansweet, ve gelişmelerin yakında starwars.com’dan açıklanacağını bildiriyor.

Lucasarts’ın planlarında ise 2007’de çıkarılması hedeflenen ve Bölüm III ile IV’ün arasında bir köprü kuracak olan yeni bir oyun var. Tanıtımda gösterilen görüntülerin son derece heyecanlandırıcı olduğu söyleniyor, zira Lucasarts kullandığı yeni teknoloji ile bir devrim yaratacak gibi gözüküyor. Ortaya çıkacak olan eski ve yeni karakterlerin ve büyük sırları açığa çıkaracak bir hikayenin içinde bulunacağı bu oyunu şüphesiz tüm hayranlar edinmek isteyecektir.

Yılbaşında, “Tournament of Roses” adlı bir geçit töreninde Lucasfilm de yer alacak. Biri Endor, diğer Naboo temalı olan törenlere dünyanın her köşesinden gelen 200 askerlik bir 501. Lejyon taburu eşlik edecek. Bu konu hakkındaki gelişmeleri resmi 501. Lejyon sitesinden takip edebilirsiniz.

Sansweet’in yaptığı diğer açıklamalarda ise şu gelişmeler açığa çıktı:

  • 30. Yıldönümü logosu gösterildi.
  • TV dizisi 2010’a doğru hazır olacak.
  • Animasyon çizgi dizisi şu sıralar yaratılmakta ve her ne kadar herhangi bir görüntü gösterilmediyse de Sansweet hayranların hayal kırıklığına uğramayacağını söylüyor. Bu diziye ait ilk görüntüler Los Angeles’da gerçekleştirilecek olan Celebration IV’de gösterilecek.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.