Hayranların Seçimi: Darth Revan !

yazar:

kategori:

Hasbro’nun belli zaman aralıklarıyla düzenlediği “Hayranların Seçimi” anketinin bu yılki birincisi belli oldu. Hayranların oyları ile onlarca seçeneğin arasından belirlenen figür için bu yıl üç favori bulunuyordu; Quinlan Vos, Mara Jade ve Darth Revan. Fakat bu üç popüler karakterden yalnızca biri oylamadan galip çıktı. Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Geçtiğimiz gün sonuçları açıklanan oylamanın birincisi Quinlan Vos oldu. Fakat Hasbro’nun gelecekte üretimine geçeceği genişletilmiş evren ikili paket figürleri serisine Quinlan Vos hali hazırda dahil olduğu için otomatik olarak ikinci gelen figür seçildi, o da oyun severlerin KOTOR serilerinden tanıdığı Darth Revan. Mara Jade ise, Quinlan Vos’un dahil olduğu ikili paketler için üretilecek. Öyle görünüyor ki Hasbro artık yavaş yavaş Genişletilmiş Evren karakterlerini kendi piyasasına dahil ediyor.

Darth Revan figürünün ne zaman üretileceği veya ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmadı, hatta ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı da meçhul. Gelişmeleri, koleksiyonerlerin dostu YILDIZSAVAŞLARI.COM’dan takip edebilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.