Celebration IV Kesinlik Kazandı !

yazar:

kategori:

Her Star Wars filminin öncesinde düzenlenen ve dünyanın her yerinden hayranları bir araya getiren büyük toplantı Celebration, önümüzdeki yıl dördüncüsü ile devam edecek. Şu ana kadar hakkında pek çok söylenti çıkan toplantılardan dördüncüsü resmiyet kazanmış durumda. Celebration IV, 24-28 Mayıs 2007 tarihleri arasında Los Angeles’da düzenlenecek. Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Star Wars’un 30. yıldönümünü kutlamak için düzenlenen bu dördüncü toplantıda yine canlı gösteriler, altı filmde yer alan ünlüler, özel film ve video gösterimleri, kostüm ve film propları sergisi, özel ürün satışları ve yarışmalar gibi pek çok aktivite düzenlenecek.

Lucasfilm Hayran İlişkileri direktörü Steve Sansweet şöyle diyor:

“George Lucas’ın yarattığı efsanenin altı filmini birden kutlayabileceğimiz ilk toplantı bu olacak. Eğer daha önceki Celebration’lardan birine gittiyseniz, ya da hiçbirine gitmediyseniz, bunu kesinlikle kaçırmamalısınız.”

Lucasfilm bunun yanı sıra Celebration IV’ten önce Los Angeles’da başka bir Star Wars konulu proje üzerine çalışıyor, böylece Güney California’nın “Star Wars Bölgesi” haline geleceği düşünülüyor.

Yıldızsavaşları.Com daha önce Celebration III’e katılmış ve filmin bazı oyuncuları ve George Lucas ile temas kurmuştu. Bunlara ilişkin kayıtlara sitemizin “videolar” bölümünden ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.