Empire at War Genişliyor !

yazar:

kategori:

Tüm dünyadaki oyunseverlerin her sene merakla beklediği E3 oyun fuarı giderek yaklaşıyor ve LucasArts da bu seneki bombalarını tek tek duyurmaya başladı. Elbette Star Wars hayranları için en çok merak uyandıranı ise LEGO Star Wars II’nin haricinde Empire at War için bir genişleme paketi duyurusu oldu. “Forces of Corruption” adındaki ek paket hakkında detaylı bilgiler için haberin devamını okuyabilirsiniz.

2006’nın ilk çeyreğinin en çok satan oyunu Empire at War’un başarısının ardından LucasArts, Star Wars Empire at War: Forces of Corruption adında bir genişleme paketi çıkaracağını duyurdu. Pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başaran strateji oyunu Empire at War’da Galaktik İç Savaş’ı aydınlık veya karanlık tarafta oynayabiliyorduk. Şimdi, Forces of Corruption ilk kez farklı bir bakış açısını gündeme getirecek: yozlaşmış taraf.

Asi’ler Ölüm Yıldızı’nı henüz yoketmiş ve galaksi karmaşaya gömülmüştür. Yer altı dünyasından gelen Tyber Zann adındaki hırslı bir adam, yeni stratejik oyun elementlerinin de yardımıyla, kaynakları çalıp, üretimi yavaşlatıp, teknoloji casusluğu yapıp Jabba’dan sonraki en tehlikeli suç lordlarından biri haline gelmiştir ve galaksi yozlaşmaya başlamıştır. Değiştirilebilir, geliştirilebilir yeni üsler ve gerilla savaşları, yeni savaş taktikleri geliştirilmesini zorunlu kılacak. Tüm taraflar için yeni savaş üniteleri de kullanıma hazır olacak (Asi B-Wing’leri, TIE Interceptor’lar, Executor Super Yıldız Destroyeri ve dahası), bu sayede yeraltını yönetenlerle savaş daha da kızışacak. Luke Skywalker ve Yoda; veya rakip taraftan Jabba gibi yeni kahramanlar savaş alanına dahil olacak. Ana gemileri Ölüm Yıldızı II’nin müthiş ateş gücü ile yok etmek ve Tyber’ın kuvvetlerini, galaksideki en ölümcül ana gemi olan devasa Super Yıldız Destroyeri Eclipse ile ortadan kaldırabilmek artık mümkün.

LucasArts’ın E3’de sunacağı diğer oyunlar arasında şunlar bulunuyor: Indiana Jones (2007), LEGO Star Wars II, Thrillville, Traxion. Bu oyunlar hakkında daha fazla detay almak için tıklayın.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.