Nostaljik DVD’ler Geliyor !

Hayranlar Eylül ayını sabırsızlıkla beklemeye başlayabilirler, çünkü LEGO Star Wars II: The Original Trilogy ile başlayacak olan nostaljiye uzun zamandır beklenmekte olan Star Wars üçlemesinin orijinal versiyonlarının DVD’si de dahil oluyor. Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Gelen yoğun talep üzerine Lucasfilm Ltd. ve Twentieth Century Fox firmaları her film için uygun fiyatları olan iki disklik ayrı paketler piyasaya sürecek. Her pakette filmin hem çıktığı zamanki orijinal versiyonu, hem de 2004 yılında editlenmiş versiyonu bulunacak. Bu sayede filmler 1977, 1980 ve 1983 yıllarında ilk kez gösterime girdiklerinde nasıl gözüktüklerini görmek mümkün olacak.

Bu sürümler sınırlı bir süre için piyasada olacak (12 Eylül – 31 Aralık). Uluslar arası sürüm ise aynı tarihte veya ilerleyen tarihlerde piyasada olacak. Orijinal versiyonların ses kaydı Dolby 2.0 Surround olacak ve Amerikan versiyonunda İngilizce, Almance ve İspanyolca altyazılar bulunacak. Uluslar arası ses kaydı ve altyazılar bölgeden bölgeye çeşitlilik gösterebilir.

LucasArts Başkanı ve Lucasfilm Ltd. Başkan Yardımcısı olan Jim Ward şöyle diyor:

“Yıllar boyunca sayısız hayran bizlere bu filmlerin orijinal versiyonlarını görmek ve sahip olmak istediklerini söylediler. Lucasfilm arşivlerini karıştırdık ve bu DVD’de sunabilmek için kaynak materyaller aradık. Star Wars’a olan hayranlıklarının karşılığında onlara bunu verebilmek bizi çok heyecanlandırıyor. 12 Eylül günü Star Wars hayranları için çok özel olacak, çünkü LEGO Star Wars II de aynı gün piyasaya çıkacak.”

Gelişmeler için YILDIZSAVASLARI.COM’da kalın!

Konu hakkındaki görüşlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.