YILDIZSAVASLARI.COM, PC World Dergisi’nde !

Türkiye’nin en aktif Star Wars hayran platformu olan YıldızSavaşları.Com, PC World dergisinin Nisan sayısındaki internet bölümü için hazırlanan “FRP Dünyası” adlı özel dosyasında tanıtıldı. FRP dünyası hakkında genel bilgilerin verildiği dosyada, Türkçe içerikli FRP sitelerine de geniş yer verildi. Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

Tüm FRP sitelerinin dışında, Star Wars konusunda tek tanıtılan site olarak Yıldız Savaşları . Com için yazıda şöyle deniyor:

“Bilimkurgu sinemasını tamamen başka bir boyuta taşıyan Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin fan sitesi olan www.yildizsavaslari.com ünlü seri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor. Filmdeki karakterler, araçlar, silahlar, ırklar, gezegenler, gemiler, yerleşimler, aletler, droidler, gruplar ve yaratıklar bir bir açıklanmış. Bunun yanında filmin 6 bölümü hakkında yazıları da sitede bulmak mümkün. Site aynı zamanda Jedi’ların Light, Dark ve Shadow olmak üzere 3 farklı yol seçmelerini ve bu yolların felsefe yapılarını ayrıntılı bir biçimde açıklıyor. Site kullanıcılarının çizim ve resimleri de paylaşıma açık. Ayrıca eğer isterseniz bu site sayesinde irtibata geçebileceğiniz çizerlere kendi Jedi çiziminizi yaptırabiliyorsunuz.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.