LEGO Star Wars II Geliyor !

yazar:

kategori:

LucasArts ve TT Games, daha önce oldukça sevilen ve 2005’in en çok satan oyunlarından biri olan Lego Star Wars’un ikincisinin üzerinde çalışıldığını resmen duyurdu. Lego Star Wars II: Orijinal Üçleme oyunu, Playstation 2, XBOX, PSP, Nintendo DS, Nintendo Game Cube, Nintendo Gameboy Advance ve PC platformlarında çıkacak. Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

Popüler kültürü yeniden şekillendiren orijinal Star Wars üçlemesini komik bir dille ele alacak olan oyunda Darth Vader’ın Prenses Leia’yı yakalamasından İkinci Death Star’daki büyük yüzleşmeye kadar pek çok macera ve bulmaca oyunda yer alacak.

Yeni olarak, oyuncuların binip kullanabileceği araçlar ve yaratıklar da oyuna eklenecek Yeni Free Play modunda ise oyuncular 50 farklı parçayı kullanıp kendi özel Star Wars karakterlerini oluşturabilecekler. Bazı oyun platformlarında ise, ilk oyunun kayıt dosyaları sayesinde 56 ek karakter Free Play modunda açılmış olacak, bu sayede karakter sayısı 100’ün üzerinde olacak. Bu oyun modunda ayrıca araç gereç ve yaratıkları kullanmak serbest olacak ve karaktere has hareketler gerçekleştirilebilecek, mini-kit araçları da dahil edilecek.

LucasArts’ın başkanı Jim Ward şöyle diyor: “İlk Lego Star Wars oyunu, hayatında ilk defa oyun oynayanların veya Pong’dan bu yana oyun oynamamış olanların bile severek oynadığı bir oyun oldu. İkinci oyunda ise, oynayanlara sanki bu bölümleri ilk defa görüyormuş hissi verilecek.”

Eidos tarafından çıkarılan ilk oyun 2005 yılında en çok satılan oyunlar listesinde 13. sırada yer aldı ve dünya çapında 2.5 milyon kopya sattı ve pek çok ödül aldı. Yeni çıkacak olan oyuna ilişkin ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz:

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Konu hakkında görüşlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.