Lucas Arts Hakkında 2006 Tahminleri !

yazar:

kategori:

Her ne kadar Star Wars film serisi tamamlanmış olsa da, oyunların ardı arkası kesilmeyecek gibi gözüküyor. Önümüzdeki yıl içinde çıkacak olan ve strateji severleri heyecan içinde kıvrandıran Empire At War’dan şu ana dek çıkan video ve oyun içi görüntülerinden epey aşina olduk. Peki bunun dışında Lucas Arts bizler için 2006 ve sonrasında neler planlıyor? Detayları haberin devamında okuyabilirsiniz.

Lucas Arts’ın çıkarmayı planladığı ve aşağıda listelenen oyunların henüz hiçbirinin kesinleşmediğini, ve tamamen tahmin ve söylentilere dayalı olduğunu şimdiden belirtmemizde fayda var.

  • Knights of the Old Republic III: Çıkan ilk iki oyunun şaşırtıcı başarısının ardından oyunseverler üçüncü bir oyunun yapılmamasının çok büyük bir hata olacağı görüşünde. Pek çok kişi, zaman yetersizliğinden dolayı KOTOR II’deki kesintilerden haberdardı, bu noktada KOTOR III için bir ön hazırlık aşamasında olunduğu söylenebilir. Bu oyunla ilgili yapılabilecek en kesin açıklama, bir sonraki E3 fuarında gündeme gelebilir.
  • Lego Star Wars II: 2005’in en çok tutan oyunlarından bir başkası ise Lego Star Wars idi. Bu oyun da beklenmeyen bir başarı yakaladı, ve Klasik Üçleme döneminde geçecek bir devam oyunu ile sürdürülmesi düşünülüyor.
  • Star Wars Galaxies: Galaxies bu yıl yapılan pek çok ana değişiklik nedeniyle oyuncu kitlesinden büyük fireler verdi ve kayıplara uğradı. 2006’da yeni bir eklenti paketi çıkacaksa da bu paketin içeriğinin ne olacağı henüz belli değil. Ancak bu, duruma göre “Bölüm III-IV arası” veya “Genişletilmiş Evren” arasında değişecekmiş gibi gözüküyor.
  • Darth Vader: Bu oyun hakkında bir süredir bazı söylentiler dönmekteydi, ve bu söylentilere göre böyle bir oyun çıkarsa, Jedi Knight tarzı bir oynanışa ve Vader ile İmparatorluk’un yükseliş dönemini anlatan bir hikayeye sahip olacak. Bu oyun hakkında da en kesin bilgiler E3 fuarında ortaya çıkacak.
  • Indiana Jones: Kamçılı kahraman 2007’de bir çıkış yapabilir, ancak yapılacak oyun hakkındaki duyuru ve ekran görüntüleri önümüzdeki yıl içerisinde gelecektir.
  • PS3 / Xbox 360 / Revolution: Konsol savaşları süredursun, bu çok-gelişmiş konsollarda ne tip bir Lucas Arts oyunu görülebileceğini henüz kimse tahmin edemiyor. Ancak Nintendo DS ve PSP gibi el konsolları için en az bir Star Wars oyunu çıkarılacağı düşünülüyor.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.