Han Solo Üçlemesi Sürüyor !

yazar:

kategori:

İthaki’nin Mayıs ayında başladığı Han Solo Üçlemesi, serinin ikinci kitabı ile devam ediyor. Kasım ayı içerisinde çıkması beklenen kitap hakkındaki detaylı bilgileri haberin devamında okuyabilirsiniz.

Bu hafta düzenlenen Beylikdüzü’ndeki Tüyap Kitap Fuarı’nda İthaki standında Kayra Küpçü ile görüştük. Aldığımız haberlere göre, serinin ikinci kitabı olan “Han Solo’nun İntikamı”, Kasım ayı içerisinde raflarda yer almaya başlayacak, ve seri daha sonra 3. kitap ile tamamlanacak. Han Solo Üçlemesi haricinde başka Star Wars kitapları da İthaki’nin planları arasında bulunuyor fakat şimdilik sır gibi saklanıyor.

Kitabın konusu ise kısaca şöyle:

“Karlı bir iş vaadiyle kandırılan Han Solo işi kabul eder – hem de hiç soru sormadan. Chewbacca ile ikisi gezegene inip canlı yüklerini aldıktan sonra ağır bir suç işlediklerini farkederler; köle ticaretine alet edilmişlerdir – ve işledikleri suçun cezası idamdır. Han’ın droidi Bollux’un bilgisayar ortağı Mavi Max’in kıvrak zekası sayesinde Solo ile Chewbacca kötü niyetli işverenlerini alt ederler ancak bu yüzden işsiz kalırlar. Han Solo, köle tüccarlarının meçhul lideriyle görüşmeye karar verir. Ama karşılaştığı kişi kafasındaki köle tüccarı imajına pek uymamaktadır. Farkına vardıkları gerçek, başlarını ciddi bir belaya sokacaktır…”

Kitap çıktıktan sonra sitemizde sizleri bununla ilgili bazı sürprizler bekliyor olabilir, Yıldız Savaşları.Com’u takip etmeye devam edin !


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.