Hasbro – İntertoy’dan Son Gelişmeler !

yazar:

kategori:

Star Wars oyuncakları ve koleksiyon ürünlerini ülkemize getiren Hasbro İntertoy, bahar sezonundaki başarılı arz-talep dengesini ve sonbahar için yaptığı planları önce ve sadece YıldızSavaşları.Com’a anlattı. Önümüzdeki aylarda bizleri bekleyen sürprizlerin detayları için haberin devamını okuyun.

Hasbro İntertoy’un ulaştırdığı bilgiye göre Bölüm III ürünleri filmin gösterimde olduğu ve gösterimden kalktığı kısa dönem içerisinde ürünler hızla tüketilmiş ve yenileri için sürekli talep gelmiş. Taleple paralel olarak önümüzdeki aylarda hem yeni urunleri ya da mevcut urunlerin yeni asortilerini; hem de tükenen ve halen talep edilmekte olan eski ürünleri getirtmeye devam edeceklerini belirtiyor.

Sonbahar sezonunda halen talep edilmekte olan eski ürünlerin yanısıra, yeni çıkan ürünler de ülkemizde olacak. Basic figürler koleksiyonunun oldukça genişlemesinin yanı sıra, üç yeni Unleashed figür, yeni elektronik ışın kılıçları ve son olarak da Darth Vader Kostüm Seti, bu sonbahar karşımıza çıkacak ürünler arasında yer alıyor. Yeni Unleashed figürlerin Eylül ayında stoklarda olacağı da gelen haberler arasında.

Haberle ilgili görüşlerinizi forumumuzda paylaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.