Sith’in İntikamı DVD’si 8 Kasım’da Piyasada!

Amerikan yazılı basınının önde gelen kuruluşlarından USA Today’in yayınladığı haberde, önümüzdeki günlerde DVD’leri çıkacak olan filmler yer almakta. Bu filmler arasında Yıldız Savaşları serisinin son filmi olan Sith’in İntikamı’nın da piyasaya çıkış tarihi yer alıyor. Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Adams Media Research (Adams Medya Araştırma) başkanı Tom Adams ile yapılan röportajda, yaz döneminde gösterime giren filmlerin videolarının ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda bilgiler yer almakta.

“Bu yılın 1 numaralı filmi olan Yıldız Savaşları, Bölüm 3: Sith’in İntikamı DVD’sinin, 8 Kasım’da raflardaki yerini alması bekleniyor.”diyen Tom Adams sözlerine şöyle devam ediyor:”Geçtiğimiz senelerde, satış rekorları kıran Shrek 2’nin ve Kayıp Balık Nemo’nun DVDleri de aynı hafta satışa çıkmıştı.”

“Yine bu yılın son çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen filmler: Dünyalar Savaşı (War of the Worlds), Madagaskar, Bay ve Bayan Smith (Mr. & Mrs. Smith), Fantastic Four, Tatlı Cadı (Bewitched), Cennet Krallığı (Kingdom of Heaven), Çevirmen (The Interpreter) ve Batman Başlıyor (Batman Begins).”

Her ne kadar LucasFilm’den henüz herhangi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, görünen o ki Kasım ayı Yıldız Savaşları hayranları için hareketli geçecek.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.