Lucas’tan Gelecekteki Projeler Hakkında Açıklama!

yazar:

kategori:

Mercury News adlı haber portalının George Lucas ile yaptığı röportajdan, Lucas’ın önümüzdeki günlerde ne tür projelerle ilgileneceğine dair ipuçları suyüzüne çıktı. Detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Geçtiğimiz haftasonu San Francisco’da yapılan röportaj sonucunda, Lucas’ın neler yapacağı açığa çıktı. Röportajın bir bölümünü aşağıda okuyabilirsiniz:

Letterman Merkezi açıldıktan sonra Skywalker Ranch’e geri döndünüz ki artık orayı bir üs gibi kullacaksınız heralde. İş dünyasından kendinizi soyutluyor musunuz?

Evet. Kısacası emekli oluyorum. Belki yardımcı olacağım ama artık tüm ekip bensiz çalışacak. Bundan sonra film çekmeyeceğim.

Star Wars efsanesi sona erdiğinde, kişisel bir takım filmlerle ilgileneceğinizi söylemiştiniz. Şu anda istediğiniz herhangi birşeyi yapmakta serbestsiniz. Ne yapacağınıza nasıl karar vereceksiniz?

Öncelikle yeni bir “Indiana Jones” filminin yapımcılığını, ardından Afrikalı-Amerikalı savaş pilotlarını konu alan “Red Tails” adlı filmin yapımcılığını üstleneceğim. Bunun yanında televizyonda yayınlanacak olan “Clone Wars” için de ekibe yardımcı oluyorum. Bütün bunlar 12 veya 18 aylık bir süreçte gerçekleşecek. Daha sonra tamamen bana özgü, daha maceraperest ve deneysel filmlerin senaryolarının yazımına başlayacağım. Bunlar geçmişte yaptığım projeler kadar popüler olmayabilir, ama ben sevdiğimi söyleyebilirim.

Görünüşe bakılırsa Lucas için Star Wars bitti gibi. 2007’de gerçekleşecek olan Celebration’ı dikkate almazsak, yakın gelecekte Star Wars ile ilgili olaraktan, televizyon dizisi olarak sadece Clone Wars gündeme gelecek.

Röportajın tam metni için tıklayın.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.