Discovery Channel’da Star Wars Bilimi!

Droidler, robotlar ve yapay zeka. Uzayda gezinmek ve haberleşme. C3PO ve R2D2, Yıldız Savaşlarından etkilenerek teknolojik buluşlar yapan insanlarla tanışıyorlar. Henüz klon ordusu denen şeyi yapmadık ama askerler için yıldız savaşçısına benzer teçhizatlar çoktandır hazır. Discovery Channel, tam üç saat süren özel bir Star Wars programı ile ekranlarımızda olacak. Detaylar için haberin devamını okuyun.

26 Haziran Pazar akşamı saat 21:00 – 24:00 arası, her biri Star Wars’un bilimi üzerine kurulu olan üç farklı konu Discovery Channel’da C-3PO’nun sunumuyla ekranlarda olacak. İşte belgesellerin içerikleri hakkında ufak detaylar:

Science of Star Wars: Man and Machines (Yıldız Savaşları Bilimi: İnsanlar ve makineler) Droidler, robotlar ve yapay zeka. C3PO ve R2D2, Yıldız Savaşlarından etkilenerek teknolojik buluşlar yapan insanlarla tanışıyorlar.

Science of Star Wars: Space Cowboys (Yıldız Savaşları Bilimi:Uzay Kovboyları) Uzayda gezinmek ve haberleşme. C3PO ve R2D2, Yıldız Savaşlarından etkilenerek teknolojik buluşlar yapan insanlarla tanışıyorlar.

Science of Star Wars: War, Weapons and The Force (Yıldız Savaşları Bilimi: Savaş, Silahlar ve Güç) Henüz klon ordusu denen şeyi yapmadık ama askerler için yıldız savaşçısına benzer teçhizatlar çoktandır hazır.

George Lucas’ın da yorumlarının yer alacağı bu bilimsel Star Wars özel programını sakın kaçırmayın!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.