Bölüm III Sonrası Döneminin İlk Kitabı Kasım’da!

yazar:

kategori:

Bölüm III’de Anaki Skywalker’ın Karanlık Taraf’a adım atmasını ve korkunç Darth Vader’a dönüşmesini izledik. O andan hemen sonra olup bitenleri öğrenmek için ise Star Wars: Dark Lord – The Rise of Darth Vader (Darth Vader’ın Yükselişi)’ne göz atmamız gerekiyor. Kitap hakkındaki detaylar için haberin devamını okuyun.

Bildiğiniz gibi Bölüm III’ün sonunda Cumhuriyet yerini İmparatorluk’a bırakıyor, şeytani Palpatine ve onun sağ kolu Darth Vader tarafından yönetilmeye başlıyor. Galaksi, Jedi Şövalyelerinin yok oluşunun şokunu yaşıyor ve iç savaş ile yüz yüze kalıyor. Bazı gezegenler Yeni Düzen’e karşı çıkıyor ve direnmeye çalışıyor.

Darth Vader’ın yeni görevlerinden biri, henüz doğmuş olan bu isyan alevlerinden birini söndürmek, fakat Vader bu görevi esnasında kendi gücünü keşfedecek ve İmparator’un “demir yumruğu” olacak.

Star Wars: Dark Lord- The Rise of Darth Vader’ın yazarı, aynı zamanda Labyrinth of Evil (Kötülük Labirenti)’ın yazarı olan James Luceno. Şu sıralar yabancı versiyonları ciltlenip tek kitap haline getirilmekte olan Labyrinth of Evil ve Revenge of the Sith romanları ile beraber bu kitap, Cumhuriyet’in çöküşü ve İmparatorluk’un doğuşunu anlatan tam bir üçleme oluşturacak. Sert kapaklı olarak 22 Kasım’da çıkacak olan kitabı Del Rey yayınlayacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.