Bölüm III Easter Egg’leri!

yazar:

kategori:

Bölüm III’de sıradışı birşeyler gördüğünüzü mü düşünüyorsunuz ? Birkaç üyemizin dikkatinden kaçmayan easter egg’ler, tıpkı önceki Star Wars filmlerinde olduğu gibi, Bölüm III’de de bulunuyor. Detaylar için haberin devamını okuyun.

1-Filmin başındaki büyük uzay savaşında devasa bir mavi lazer ışını Banking Clan Frigate’lerden birini ikiye ayırdığında uzaya dağılan parçalar arasında bir mutfak lavabosu bulunuyor.

2-Anakin Ve Obi-Wan’ın starfighter kokpitleri, Darth Vader’ın TIE Fighter’ının kokpitiyle büyük benzerlik gösteriyor.

3-Uzay savaşı sırasında, Ticaret Federasyonu gemilerinden biri aslında bir donut.

4-Coruscant’taki iniş platformuna gelen gemiler arasında Millenium Falcon bulunuyor.

5-Mon Mothma’nın bulunduğu sahneler filmden kesilmiş olsa da, kendisi Palpatine’i karşılayan grup arasında bulunuyor.

6-Anakin operaya doğru koşarken kalabalığın arasında Dannl Faytonni, nam-ı diğer Anthony Daniels (C-3PO) yer alıyor. Daniels daha önce BölümII’de de bu karakter ile çok kısa bir süre gözükmüştü. Opera odasına girmeden önce dışarıdaki kalabalık arasında ise George Lucas ve kızlarının canlandırdığı bir grup senator de yer alıyor.

7-Palpatine’in operadaki odasının tam bitişiğindeki odada Industrial Light & Magic çalışanları bulunuyor.

8-Kashyyyk’daki sahnelerden birinde, gezegene park etmiş olan bir yıldız destroyeri gözüküyor. Bu destroyer Yoda’ya ait. Ayrıca, Kashyyyk’a gelen diğer Jedi’lar arasında Luminara Unduli de bulunuyor.

9-Bazı fanlar, Palpatine’in odasındaki duvar kabartmalarında Aurra Sing’i gördüğünü düşünse de, gördükleri o değil. O kabartmalar, Jedi’lar ile karanlık tarafın etkisinde kalan yaratıklar arasında geçen çok eski bir savaşı anlatıyor.

10-Obi-Wan, Grievous’u takip etmek ve Boga’yı çağırmak için ıslık çaldığında arka planda, silahını kaybeden bir Clone Trooper’ın bir Battle Droid ile boks yaptığı görülüyor.

11-Tantive IV, yani Corellian Corvette’in kaptanı, eski üçlemede Boba Fett’i canlandıran Jeremy Bulloch’tan başkası değil.

12-Obi-Wan, hologramda Anakin’in 3 Jedi’ı öldürdüğünü izliyor. Bu Jedi’lardan biri, dublör koordinatörü ve kılıç ustası olan Nick Gillard.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.