Yeni Star Wars Filmleri mi Geliyor?

yazar:

kategori:

theforce.net’in haberi – George Lucas’ın daha önce defalarca yeni bir Star Wars filmi çekmeyeceğini söylemesine rağmen bugünlerde bazı yabancı sinema sitelerinde bir söylenti dolaşıyor. Detaylar için haberin devamını okuyun.

Söylentiye göre, George Lucas 2004’te yaptığı bir konuşmada eğer yeni bir Star Wars filmi yapsa, bu filmin bilindik filmlerden binlerce yıl önce, Eski Cumhuriyet’i anlatan bir film olabileceğini söylemiş. Jedi düzeninin galaksinin kontrolünü Karanlık Lord’ların elinden aldığı zamanlarda, hatta Phantom Menace’dan 800 yıl önce geçeceğini, ve genç bir Jedi olan Yoda’nın maceralarını anlatacağını sözlerine eklemiş.

George Lucas tabii ki kararını değiştirip yeni filmler yapma hakkına sahip, ancak biliyoruz ki bunu yapmayacağını daha önce pek çok kez söyledi, ve bu haber de Bölüm III’ün yarattığı heyecanla ortaya çıkarılmış bir söylenti.

Bu söylentinin aksine resmiyet kazanan Star Wars dizisinin çalışmalarına ise Ağustos ayının hemen sonrasında başlanacağı da Rick Mccallum tarafından açıklanmış durumda.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.