İthaki’den Han Solo Üçlemesi geliyor!

yazar:

kategori:

İthaki Yayınları, Han Solo’nun filmlerde daha önce görülmemiş maceralarının anlatıldığı Han Solo serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bizler de Yildizsavaslari.com olarak konu hakkında detaylı bilgiler almak için İthaki ile görüştük. Röportajımız ve bir sürpriz için haberin devamını okuyun!

Yildizsavaslari.com ekibi olarak, İthaki yayınlarından Ünal Koçak bey ile, yayın evinin çıkartacağı Star Wars kitapları hakkında çok eğlenceli bir sohbet yaptık. İthaki’nin Türkiye’deki bilimkurgu ve Star Wars kitlesi hakkındaki görüşlerini aldık. Ünal Koçak’a göre yeni çıkartacakları Star Wars kitapları, bir süredir Türkiye’de ölü durumda olan bilimkurgu piyasasına yeni bir soluk getirecek. İthaki yayınlayacağı kitaplarda, daha önce bu işe giren yayın evlerinin hatalarını yenilemeyeceğini söylerken, çevirilerin Türkiye’de Star Wars için önemli isimler tarafından okunup, onaylanmadan basılmayacağı sözünü de verdi. Ayrıca yayın evi, yayınlayacakları kitapların, fanlardan gelen tepkilerini ölçmek ve yeni projeler için fikir almak için, elit bir üye kitlesine sahip yildizsavaslari.com’u seçti. Röportajı okumak için buraya tıklayın.

Ayrıca, Cuma günü kitap piyasaya çıkmadan birkaç gün önce, sadece ve sadece yildizsavaslari.com üyeleri, düzenlenecek özel tanıtım gününde kitabı %50 indirimli olarak edinebilecekler! Detaylar için forumumuzu takip edin!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.