Star Wars Partisi, Gala ve Dahası!

yazar:

kategori:

Yıldız Savaşları . Com, sizler için Özenfilm ile görüşüp Türkiye’deki Bölüm III hazırlıklarının detaylarını öğrendi. Bundan tam iki hafta sonra, bizleri müthiş bir hafta bekliyor. Haberin devamını mutlaka okuyun !

Bugün Özenfilm ile görüştük ve Bölüm III için yapılan hazırlıklar konusunda detaylı ve oldukça önemli bilgiler aldık, bunlar arasında gala ve diğer aktiviteler hakkında bilgiler bulunuyor, fakat öncelikle Bölüm III’e değinmekte fayda var.

Özenfilm, geçtiğimiz günlerde Bölüm III için bir “test sürüşü” gerçekleştirmiş. İzlenimleri şu şekilde:

“Film muhteşem, önceki filmler ile kesinlikle kıyas kabul etmez, ve son derece keyifle izleniyor. Diğer filmler ile arasında oldukça büyük bir duygu farkı var, bu filmde intikam ve güç arzusu son derece iyi verilmiş ki, filmi izlerken bu duyguların bir parçası haline geliyorsunuz.”

Bu heyecanlandırıcı, ve sabırsızlandırıcı haberlerin ardından daha da heyecan yaratan diğer haberler geldi. Bugün itibariyle pek çoğunuzun cep telefonuna gelen mesajdan da anlayacağınız gibi, Turkcell şu an için Bölüm III’ün resmi sponsoru gibi gözüküyor. Diğer platformlarda açıklandığının aksine, 17 Mayıs Salı günü Myshowland’de Bölüm III’e özel bir gala düzenlenecek. Gala hakkındaki detayları önümüzdeki günlerde bu sayfalarda bulabileceksiniz.

Güzel haberler gelmeye devam ediyor. 17 Mayıs gecesi, yine Turkcell ve Özenfilm işbirliği ile İstanbul-Kemancı da çok özel bir Star Wars Partisi düzenleniyor. Aralarında kostümlü olanların da bulunacağı fanlar böylesine muhteşem bir parti ile Bölüm III’ü karşılayacaklar. Sürprizlerle dolu olan bu çok özel partide, tüm Yıldız Savaşları . Com üyeleri için giriş ücretsiz olacak!

Ayrıntılar için sitemizi ve forumlarımızı takip etmeyi unutmayın!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.