Yıldız Savaşları.Com ve Hasbro’dan Hediye Yağmuru !

Star Wars’u Star Wars yapan, onun ayrılmaz bir parçası olan ve bizleri adeta filmin birer parçası kılan figürler, oyuncaklar ve ışın kılıçları; Bölüm III halkası ile devam ediyor…

Daha önceki yıllardaki deneyimlerini, sorunları ve istedikleri ürünleri forumlarımızda bizlere bildiren üyelerimizin arzuları doğrultusunda Hasbro İntertoy ile görüştük, ve üyelerimizin altının çizilmesini istediği konuları dile getirdik.

Ve bu sene, Hasbro İntertoy, siz Star Wars fanları için Bölüm III’e ilişkin ürün yelpazesini oldukça geniş tutarak en popüler olan ve en çok talep edilen Star Wars ürünlerini ülkemize getiriyor!

Bununla da kalmıyor, bu birbirinden güzel ürünlerin en çekici, en çarpıcı olanlarını da Yıldız Savaşları . Com aracılığıyla, siz üyelerimize armağan ediyor!

Özel Hasbro İntertoy sayfamız aracılığıyla; ülkemize gelen bu muhteşem Star Wars ürünlerinin detaylarını incelemeyi, ve ödülleri kazanmak için Yarışma sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın ! Yarışmanın detaylarına ilişkin bilgiler ayrıca forumlarımızda da görülebilir !

Hasbro | Intertoy Özel Galerisi

Hasbro | Intertoy Forum Sayfası


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.